Pasi video-ja e bebes që shpon veshët kthehet në virale, nëna e saj kthehet në personin më të urryer të rrjetit!

2017-07-13 në ora 14:50

Një video ku një vogëlushe është duke shpuar veshët duket se ka bërë xhiron e rrjetit dhe siç ndodh zakonisht për çdo video që bën kaq shumë bujë nuk mungojnë as reagimet e komentet që herë janë pozitive dhe herë negative.

Në një klip të shkurtër që është postuar në një faqe në Facebook, shfaqet një nënë e cila duke mbajtur në krahë beben e saj e dërgon për të shpuar veshët. Deri këtu asgjë nuk është e jashtëzakonshme. Por në momentin që personat përgjegjës për shpimin e veshëve afrohen dhe e detyrojnë beben të qëndrojë drejt duke përdorur edhe forcë (jo dhunë, por forcë për ta mbajtur të qëndrojë ulur), vogëlushja ka nisur të qajë dhe ka bërë disa reagime shumë të çuditshme.

Kjo ka ngjallur një debat të tërë në rrejte sociale dhe disa komentues kanë arritur deri aty ku janë mbledhur bashkë kanë krijuar një akuzë-ankesë për të ëmën e vogëlushes duke e paditur për përdorim dhune kundrejt dëshirës së fëmijës. /Blitz.al/