Pensionohet gjinekologu Dr. Sadik Fejza, ish-ud-drejtori i Spitalit të Mitrovicës

2021-06-24 në ora 21:13

Gjinekologu nga Mitrovica, Dr. Sadik Fejza ka mbushur sot 65 vjeç, duke arritur moshën e pensionimit.

Dr. Fejza ka qenë themelues i repartit të Gjinekologjisë në Spitalin e Mitrovicës pas dëbimit të shqiptarëve nga pjesa veriore për në jug.

Veç shërbimit në Mitrovicë, Fejza ka punuar edhe në Prishtinë ku ka kryer operacione të shumta dhe njëkohësisht ka punuar edhe si mësimdhënës në shkollën e Mjekësisë.

Në fund të karrierës ai ka shërbyer si drejtor i Spitalit të Përgjithshëm “Dr. Sami Haxhibeqiri”. /mitropol