Policia nis hetimet për skandalin me tenderin e IT-së, ky është raporti zyrtar i auditorit

2021-09-14 në ora 11:06

Policia ka nisur hetimet për skandalin me tenderin për kamera në QKUK, ky dyshohet se janë keqpërdorur mbi 104 mijë euro.

Gazeta Shneta nga burime brenda QKUK-së ka mësuar se dosja e këtij tenderi dhe materialet tjera janë marr tashmë nga njësia e hetuesisë e Policisë së Kosovës.

Auditori i Brendshëm i SHSKUK-së ka ngritur dyshimet për keqpërdorim të mbi 104 mijë eurove me tenderin për kamera në sektorin e IT-së në QKUK. Këto dyshime janë ngritur pasi auditori gjatë auditimit nuk i ka gjetur materialet e blera me këtë tender, si dhe ka konstatuar mos zbatimin e projektit ndonëse kontrata ishte nënshkruar në shtator të vitit të kaluar.

Për këtë skandal Gazeta Shneta ka raportuar edhe javën e kaluar. Më poshtë gjeni dokumentin e plotë të raportit zyrtar të Auditorit të Brendshëm.