Prindërve që udhëtojnë me fëmijë në aeroplan s’do t’iu pëlqejë fare ky lajm

2017-03-26 në ora 15:24

Urdhri më i ri i ardhur nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe Britanisë së madhe për fluturimet ka zhgënjyer shumë kë.

Urdhri i cili ndalon pasagjerët të marrin me vete në kabinën e tyre pajisje elektronike si kamera, llaptopë e iPads ka zemëruar shumë njerëz, shkruan Gazeta Shneta.

Kjo më së keqi ka ndikuar te prindërit të cilët udhëtojnë me fëmijë. iPad-ët kanë qenë pajisjet shpëtuese për këtë nëna që t’ua marrin kohën në fluturim fëmijëve të tyre.

Por, tash pa to do të jetë më problematike. Edhe tabletët janë futur në ‘listën e zezë’.

“Mrekulli, tash si do ta arrijë ta mbaj fëmijën tim të qetë dhe të lumtur në një fluturim pa tabletin e tij”, shkroi në rrjetet sociale një prind i nervozuar.

Të tjerë prindër me mendim të njëjtë ka shumë, mirëpo kjo ndalesë do të vazhdojë të jetë valide.

Ndryshe, këto dy vende kanë ndaluar pajisjet elektronike pas dyshimeve të sulmeve terroriste në fluturime që po planifikohen të kryhen pikërisht duke përdorur pajisje elektronike.

Telefonat e mençur nuk janë në listën e pajisjeve të ndaluara. /Gazeta Shneta/