Problemet serioze me shëndetin që mund t’i ndodhin trupit nëse fleni më shumë se ç’duhet

2018-06-27 në ora 09:57

Kur jemi shumë të lodhur, kuptohet se ndonjëherë kemi dëshirë të qëndrojmë në shtrat për orë të tëra, duke mos pasur dëshirë të zgjohemi fare.

Por, kjo nuk duhet të ndodhë shpesh, njofton Gazeta Shneta.

Dihet se gjumi i tepërt nuk është i shëndetshëm, por a i keni ditur rreziqet që shkakton fjetja me orë të tëra, çdo ditë.

Ja disa nga gjërat e këqija që mund të ndodhin kur flini shumë:
Mund të shkaktojë probleme me zemrën; Çon në shtim të peshës e deri në obezitet; rrit rrezikun e diabetit; shkakton stres; dëmton trurin; shkakton vdekje të parakohshme; shkakton dhimbje kok; shkakton dhimbje të mesit dhe shtyllës kurrizore.