Qendra Rehabilituese në Shtime me tender në vlerë 46 mijë euro për rregullmin e oborrit

2022-08-04 në ora 18:26

Qendra Integruese Rehabilituese e të Sëmurëve Kronik Psikiatrik në Komunën e Shtimës ka shpallur tenderë për rregullimin e oborrit të kësaj qendre.

Tenderi ka vlerën 46 mijë euro dhe është shpallur nga Spitali Regjional në Ferizaj.

Hapja e kontratës është bërë publike në platformës online e-prokurimi më 21 korrik dhe më 11 gusht 2022 pritet të nënshkruhet kontrata nga Operatori Ekonomik i cili i plotëson kriteret e kërkuara.

Sipas kontratës së publikuara tenderi ka vlerën e sigurisë 2000 euro.

Në informacionet shtesë të kontratës thuhet se të gjithë Operatorët Ekonomik të cilët janë në garë për të fituar projektin janë të obliguar të vizitojnë oborrin e Qendrës Rehabilituese për të parë për së afërmi punimet në oborr. Operatorët Ekonomik do të mund të vizitojnë oborrin e qendrës më 5 gusht në ora 10:00.

Duke klikuar KËTU mund të njoftoheni për detajet e konkursit. /Gazeta Shneta/