Raporti i Gjinekologjisë, dje kanë lindur 29 bebe

2017-04-28 në ora 09:21

Në klinikën e Gjinekologjisë në QKUK gjatë ditës së djeshme kanë lindur 29 bebe

Nga 28 lindje, një prej tyre ka qenë me binjakë, shkruan Gazeta Shneta.

Sipas raportit të Gjinekologjisë, dje kanë ardhur në jetë 14 djem dhe 15 vajza.

Vetëm 5 nëna kanë lindur me prerje cezariane ndërsa 12 gra janë bërë nëna për herë të parë. /Gazeta Shneta/