Raporti i Gjinekologjisë, sa lindje janë kryer të martën

2018-01-17 në ora 10:52

Në Klinikën e Gjinekologjisë në QKUK të martën janë kryer 30 lindje, raporton Gazeta Shneta.

Një prej nënave ka sjellë në jetë fëmijë binjakë. Në raport janë shënuar gjithsej 31 foshnja.

Sipas gjinisë, 16 bebe janë të gjinisë femërore dhe 15 meshkuj.

Me operacion cezarian kanë kryer lindjen 11 nëna.

13 gra kanë sjellë në jetë fëmijë për herë të parë. /Gazeta Shneta/