Raporti për lindjet e bebeve gjatë ditës së djeshme në Gjinekologji

2017-04-20 në ora 12:09

Gjatë ditës së djeshme në klinikën e Gjinekologjisë kanë lindur 36 bebe, raporton Gazeta Shneta.

25 prej tyre janë të gjinisë mashkullore dhe 11 vajza.

Sipas raportit, 11 gra kanë lindur me prerje cezariane ndërsa 16 gra janë bërë nëna për herë të parë. /Gazeta Shneta/