Razije Musa me video ju tregon se si ta përgatitni çantën e lindjes

2019-02-22 në ora 08:43

Mamia Razije Musa ka treguar me video se si duhet të përgatitet çanta e lindjes për nënën dhe foshnjën.

Ajo ka thënë se çanta duhet të përgatitet gjithmonë 2 javë përpara lindjes. Mamia rekomandon që të mos futen të gjitha gjërat në një çantë, por ato të ndahen.

Ndiqeni videon ku mamia demonstron se çfarë tesha duhet të merrni varësisht nga koha kur do të lindni. /Gazeta Shneta/