Razije Musa

Mami - Midwife

Mami e licencuar e Maternitetit

11 vjet përvojë pune si Mami në Kosovë

11 vjet përvojë pune si Mami në Libi

25 vjet përvojë pune si Mami në Maternitetin e Londrës

Titull i ftuar në Londër: Mami Eksellente

Biografia:

Razije Musa është e specializuar në lëmin e Mamisë me përvojë shumë vjeçare në këtë lëmi.

Në kohën e saj në Angli, Musa ka qenë e angazhuar në rolin e Mamisë në familjen e aktorit Roger Moore, Sir Charles Benedict Ainsile, fitues i katërfishtë i medaljeve në Lojëra Olimpike dhe në shumë familje tjera të njohura në Britani.

Ka fituar titullin Mami Eksellente për performancën e saj në Maternitetin e Londrës.

Tel: 

Email: 

Social: Facebook

Postimet

Mamia e shumënjohur, Razije Musa, në rrjetin social “Facebook” ka ndarë me nënat e reja këshilla se cilat ushqime duhet shmangur gjatë shtatzënisë. Më poshtë, njihuni me shtatë ushqime që duhet shmangur gjatë shtatzënisë shkruan Gazeta Shneta. Mësoni më shumë rreth komplikimeve të shtatzënisë duke lexuar KËTU -Mishi i papjekur…

Më shumë