Receta që po “çmend” femrat: Zhduk rrudhat dhe e mban fytyrën si porcelan

2017-11-14 në ora 22:22

Shumë gra në moshën dyzetvjeçare, duhet të përballen me rrudhat e para. Nëse rrudhat tuaja shqetësojnë, dhe jeni duke kërkuar për t’i parandaluar ato, ju keni mundësi.

Hapi i parë i mbrojtjes kundër rrudhave është parandalimi duke qëndruar larg diellit. Provoni mënyrat natyrale për të hequr qafe rrudhat e thella të lëkurës. Trajtimet mund të kërkojnë pak përpjekje, por ju do të kurseni para.

1. Gjimnastika e fortë e fytyrës është shumë e efektshme dhe do të tonifikojë, ngrejë lëkurën e qafës.
2. Ushtrimet për gushën e varur do të ndihmojnë në shtrëngimin e indeve dhe lëkurën e lirshme përgjatë nofullës. Kjo do t’ju japë një fytyrë të mprehtë.
3. Trajtimi me masazheve të yogas do të shtrëngojë dhe zvogëlojë lëkurën e rrudhosur, për një fytyrë më të hollë dhe pa rrudha.
4. Trajtimi i fytyrës me akupresurës mund të bëhet në formatin e plotë të heqjes së fytyrës, ose si tërheqje e vogël organike e fytyrës.
5. Terapia e trajtimit të fytyrës praktikohet me majën e gishtave për të nxitur qarkullimin e gjakut.
6. Trajtimet e palestrës së fytyrave janë të shkëlqyera për të minimizuar dhe zbehur vijat e thella dhe rrudhat në ballë. Masazhet e bëra në ballë do të zbehin me shpejtësi rrudhat, duke e bërë kështu një person të duken vite më të rinj se mosha e tyre aktuale./Gatuaj Shendetshem/