Shikoni si ndalon zemra kur vdes njeriu (Video)

2017-02-26 në ora 15:37

Shpesh është folur për trupin dhe shpirtin e njeriut, por a e dini se çfarë ndodh në çastet e fundit të jetës së njeriut?

Më poshtë do ju pasqyrojmë një video ku shpjegohet gjithçka, se sa i vështirë është shkëputja e shpirtit nga trupi në momentet e fundit.

Subhan Allah – Shpirti dhe zemra në çastine fundit të jetës – …

Subhan Allah – Shpirti dhe zemra në çastine fundit të jetës – Dalja e shpirtit nga trupi, shoqërohet me dhimbje të papërshkrueshme.

Posted by Kur'ani – Mrekullitë e Kur'anit on 23.02.2017