Shokohen mjekët: Kjo pije e mrekullueshme mund të shërojë diabetin në vetëm 5 ditë!

2017-05-29 në ora 14:14

Një nga sëmundjet më të përhapura në ditët e sotme është padyshim diabeti. Sëmundja e diabetit shfaqet kur trupi ka nivele shumë të ulëta të insulinës që më vonë sjell nivele më të larta të sheqerit në gjak. Diabeti nuk mund të trajtohet plotësisht dhe për fat të keq, është një gjendje e përjetshme.

Diabeti i tipit 2 gjithashtu tenton të zhvillohet gjatë shtatzënisë kur nivelet e larta të glukozës në gjak nuk mund të prodhojnë insulinë të mjaftueshme. Disa nga simptomat më të zakonshme të mungesës së insulinës përfshijnë: etje ekstreme, infeksione, urinim të shpeshtë dhe pamje të paqartë. Këtu, ne do të ju paraqesim një recetë të mahnitshme që ju ndihmon t’i hiqni qafe barnat, me vetëm produkte shtëpie.

Kjo recetë do t’ju ndihmojë të ulni sheqerin e gjakut në vetëm 5 ditë:

Përbërësit

  • 2 gjethe selino
  • 1 mollë jeshile
  • 3 grushte spinaq
  • 2 karrota

Përgatitja

Së pari, lani mollën dhe karotat dhe hiqni lëvoren dhe farat nga molla. Pastaj, shtoni ato në një mikser dhe përzieni derisa të merrni një përzierje të qëndrueshme.

Si duhet përdorur?

Konsumoni përzierjen çdo mëngjes kur keni stomak bosh. Në numërimin e mëpasshëm të gjakut, do të vëreni se sheqeri i gjakut do të normalizohet. Sigurohuni që të përgatitni një dozë të freskët çdo herë./Gazeta Shneta/