Si ta përdorni birrën për të pasur jetë seksuale më të “nxehtë”?

2017-03-27 në ora 09:22

Të brendshme seksi, lodra të seksit, pozicione të reja: ka shumë mënyra që ta përmirësoni jetën tuaj seksuale dhe ta bëni më të ‘nxehtë’ – dhe tash ju mund ta shtoni birrën në atë listë.

Në librin e saj “The Married Sex Solution: A Realistic Guide to Saving Your Sex Life”, seksologia klinike Kat van Kirk, thekson se birra mund të ia jap një shtysë meshkujve në krevat, transmeton Gazeta Shneta.

Një nga mënyrat që e zgjat aktin për meshkujt. Disa hulumtime kanë treguar se një sasi e moderuara e birrës e forcon fitoestrogjenet ose estrgojenin gjë që e shtyn kohën e ejakulimit, thotë Kirk.

Specat djegës Chili mund ta rrisin qarkullimin e gjakut në penisin e tij, thotë Kirk, guacat kanë nivel të lartë të zinkut dhe aminoacideve, gjë që përmirson aktivitetin tuaj në krevat. Provoni guacat me diçka tjetër në shujtën tuaj kryesore dhe përcilleni më një birrë të ftohtë.

Birra nuk i bën mirë vetëm atij, birrat si IPA mund të zgjojnë epshet edhe tek ajo. Fitoestrogjenet që gjenden në atë birrë e rrisin libido e femrës dhe ndihmojnë në balancimin e hormoneve, gjë që mund të ju bëjë gati për aksion, tha Kirk.

Nëse mashkulli juaj është fans i birrës së zezë atëherë ju jeni me fat. Van Kirk tha se birrat që kanë përbërës të hekurit i ndihmojnë në forcim të penisit gjatë aktit seksual. “Niveli i lartë i hekurit ka treguar se e rrit qarkullimin e gjakut në pënis dhe ereksioni që formohet është më i fortë dhe i gatshëm për aksion.

Para se ta mbështesni mashkullin tuaj të bëjë ndonjë trik në krevat, mbajeni në mend se sasia e moderuar e birrës është perfekt për një natë të nxehtë. Sasia e tepërt e birrës mund të shkaktoj ngritje të nivelit të hormoneve që e çrregullojnë dëshirën për seks dhe aftësinë për ta “çuar” shokun e tij, tha Kirk.

Sasia e birrës që mund ta përmirësojë lojën e seksit varion nga personi në person, tha ajo, por studimet thonë se një deri në trë gota birrë në ditë si IPA ose birra e zezë, e bëjnë diferencën.

Natyrisht, në rast se mashkulli juaj nuk është konsumues i birrave, kjo nuk është koha që ta nxisni për ta konsumuar atë. Ai mund të hajë ushqime që janë të pasura më hekur dhe probiotikë që ta arrijë efektin e njejtë. / Gazeta Shneta /