Si të keni sqetulla të pastra gjatë gjithë ditës

2017-04-23 në ora 20:51

Veshjet e ngushta, temperaturat e nxehta ju bëjnë të djersisni disa herë gjatë ditës ndaj ju duhet të ndiqni këshillat e mëposhtme në mënyrë që të qëndroni të freskët gjatë gjithë ditës.

Aplikoni antidjersën përpara se të shtriheni, transmeton Mapo.

Thajeni mirë lëkurën përpara se të lyheni me deordorant.

Larësi Benzonil mund të vrasë çdo bakter që ndodhet në lëkurën tuaj përgjegjës për aromën e pakëndshme.

Mund të përdorni gjithashtu dhe dezinfektantin e duarve në mënyrë që sqetullat të qëndrojnë të freskëta gjatë gjithë ditës.
Nëse mendoni se djersa juaj është tepër e fortë në darkë gjithashtu mund të përdorni pak alkool të bardhë si vodka për të sterilizuar këtë zonë.