Studimi i ri: Seksi me robotë, i shëndetshëm

2018-06-05 në ora 08:37

Robotët po na zëvendësojnë dalë ngadalë!

Kërkimet e reja tregojnë se nuk ka asnjë rrezik për shëndetin nëse një person kryen marrëdhënie me një robot dhe i plotëson nevojat personale, përcjell Gazeta Shneta.

Studiuesit janë munduar të gjejnë sa më shumë anë negative, por është e kotë pasi nuk po mund të gjejnë asnjë gjë që mund të ndikonte keq në shëndetin e njeriut.

Gjëja e vetme negative që po i shqetëson është se njerëzit po lidhen emocionalisht me robotët që po ndërtojnë kompanitë që po mirren me avancimin e këtyre llojeve të roboteve./GazetaShneta