Teuta tregon se si u përgjigj Tara kur e pyetën se çka e ka Adonisin

2017-10-28 në ora 18:24

Teuta Krasniqi është aktorja më e mirë shqiptare.

Ajo ishte e ftuar në emisionin ‘Mirage’ ku ka dhënë përgjigje për shumë pyetje rreth jetës private dhe profesionale, shkruan lajmi.

E për emisionin, Teuta ka zbuluar një pyetje që iu bë Tarës nga shokët e saj.

Vajzën e Teutës e kishin pyetur se çka e ka Adonisin, bashkëshortin e Teutës. Mirëpo, e habitshme është përgjigja e Tarës, që mund ta kuptoni nga minuta e 07:00 e videos më poshtë.