Thehet rekordi edhe njëherë: Nëna lind fëmijën 7.25 kilogram (FOTO)

2017-07-02 në ora 14:06

Stafi mjekësor që punon në suitat e lindjes përdoret për të parë të gjitha llojet e foshnjave, në të gjitha format dhe madhësitë, por duket se fëmija Waylon, i cili erdhi në më shumë se 7.25kg ua mori frymën!

“Ne ishim shumë të tronditur, menduam se do të ishte rreth 6 kilogram.”, tha Whitney për Kidspot.

“Stafi mjekësor ishte po aq i tronditur. Ne kishim vizitorë, staf nga i gjithë spitali që vinin për ta parë atë. ”

Nëna e të katër fëmijëve e dinte se ajo do të kishte një fëmijë të madh, por Waylon Cole theu parashikueshmëritë.

16pound bub

waylon_16pnds

whitney_waylon