Trajneri i futbollit: Zyrtarët e MSH-së ma lanë vëllain pa operuar (VIDEO)

2017-02-25 në ora 19:42

Mbi 80 operacione  u realizuan në Qendrën Klinikën Universitare të Kosovës, nga ekipi i mjekëve nga Turiqa në kaudër  të javës së shëndetësisë kosovare-turke.

Mirëpo jo edhe opracioni i pacientit me sëmundje të zemrës,  Ismet  Krasnqi.  Familja e pacientit Krasniqi, thotë se familjari  i tyre ishte në listë të operimit nga mjekët e Turqisë, mirëpo rasti është neglizhuar.

Trajneri i futbollit, Ramiz Krasniqi dhe bashkëfamiljarët e tij, akuzojnë përfaqësues të Ministrisë së Shëndetësisë që si pasojë e futjes së pacientëve të tjerë pa rend dhe me intervenimeve familjari i tyre ka mbetur që dy ditë pa  u operuar.

Ndryshe, mjekët turq asistuan ata kosovarë në disa intervenime mjaft të vështira. /RTV 21/