“Trishtim në Onkologji, doktor që iu bërtinin pacientëve e motra që refuzonin dhënien e shërbimit”

2022-04-14 në ora 11:49

Dr. Merita Brovina ka përshkruar një situatë trishtuese sot në Klinikën e Onkologjisë në QKUK, ku sipas saj disa pjesëtarë të stafit mjekësor kanë bërë sjellje mjaft të keqe ndaj pacientëve.

Brovina ka shkruar se njëri nga mjekët iu ka bërtitur pacientëve të sëmurë me kancer, derisa një infermiere ka refuzuar t’i jap shërbim pacientit, transmeton Gazeta Shneta.

Lexoni postimin e saj të plotë:

Për fatin tim ka 12 vjet që marr shërbim në Institutin e Onkologjisë në SHSKUK.

Ky institucion është shquar për punë e mirêsjellje te stafit, empati e harmoni në punë, të paktën në sy te njerzve që kanë pas nevojë pêr shêrbime.

Problemet e brendshme pacientet nuk i din, e as nuk do duhet ti dinin deri sa ato nuk reflektojnë në mbarvajtje të marrjës së shërbimit.

Në mëngjesin e sotëm ajo çfarë mund të shije aty në këtë hapsirë kohore të ndërrimi të menaxhmentit në këtë institucion aq të ndjeshëm ishte motra që refuzonin dhënjën e shërbimit edhe pse kishte shtretër të lirë, doktorë pa uniformë ne salla te kemioterapise qê uluritnin e bêrtitnin pacienteve me kancer dhe nje situatë komplet të dal jashtë kontrolle, dhe njerez të sëmurë nga kanceri qê mundoheshin te sistemoheshin pa bërë zë!

Dhimbje e trishtim!😞