Tumori i vajzës dyfishohet në madhësi pas kimioterapisë, por pastaj ndodh mrekullia!

2017-04-19 në ora 17:58

Familja Schulte thonë se ata janë kthyer nga Hjustoni i  Teksasit me buzëqeshje të madhe, zemra mirënjohëse dhe një histori që do t’iu thyej zemrën tuaj.

Nëntë-vjeçarja Tatum Schulte u diagnostikua me osteosarkoma, një formë e rrallë e kancerit të eshtrave që ndodh tek fëmijët., Tatum-it u tha se duhej të hiqte njërën nga këmbët e saj. Sëmundja është vdekjeprurëse shkruan Health Nut News, transmeton Gazeta Shneta.
Ajo kishte kaluar nëpër dy raunde të kimioterapisënë gjatë muajit Janar, për tumorin që gjetën në Dhjetor dhe deri në muajin Shkurt, i cil ishte dyfishuar në madhësi. Por parpitmas, deri në Prill, tumori kishte nekrozë 80 përqind. Natyrisht, mjekët nuk kanë shpjegim për këtë gjë.

Ajo që me shumë gjasa ka ndihmuar ishte se familjes iu tha se kimioterapia nuk po funksiononte kështu që gjetën disa mjekë homeopatik në Amarillo që i ndihmuan të ndryshonin dietën e Tatum dhe filluan t’i japnin suplimente, të cilat dolën të jenë pozitive për shëndetin e saj.