Tuna përkushtohet për djalin, ja çfarë bën ajo me Tianin e vogël (Foto)

2017-07-18 në ora 08:08

Si duket argëtimi i plotë nuk po i mungon Tianit të vogël, aq sa edhe me kaq pak muaj, posedon një numër të madh lodrash të cilat padyshim shumicën i ka nga prindërit tejët të përkushtuar e aty-këtu edhe ndonjë dhuratë.

Lumturia e dyfshitë të cilën tash po e jetojnë prindërit Patris dhe Tuna, është qartë e dukshme, përmes fotove të publikuar pareshtur, shkruan Kosovarja.

Madje, ka kohë prej se nuk e kemi parë ndonjë foto ‘hot’ të Tunës, ngaqë prioritet është bërë Tiani simpatik, duke qenë vazhdimisht në qendër të vëmendjes.