Vaji që përmirëson cilësinë e spermës dhe forcon zemrën

2017-07-27 në ora 11:02

Vaj Kungulli: përdorimi i tij i përditshëm mund të japë efekte shëndetësore fantastike.

Ai përmban më shumë se 60% acide yndyrore të pangopura, dhe është i lartë në vitamina C, E, A dhe K.

Ky vaj gjithashtu përfshin vitamina të grupit B, minerale (kalcium, fosfor, kalium, magnez), proteina, mangan, hekur, zink, lektin, dhe oksid salicili.

Këto janë disa nga përdorimet e vajit të kungullit për qëllime mjekësore:

Rregullon problemin e prostatës së zgjeruar

Trajton infeksionet e kanaleve urinare tek burrat dhe gratë

Përmirëson sasinë dhe cilësinë e spermës

Rregullon nivelet e kolesterolit

Ndihmon me sëmundjet kardiovaskulare

Ndihmon në reduktimin e parazitëve të zorrëve dhe lehtëson simptomat e sindromës së zorrës së irrituar

Rrit funksionin normal renal

Përmirëson sistemin imunitar

Ka efekt pozitiv në përmirësimin e shikimit

Ndihmon në përmirësimin e djegieve dhe problemeve të ndryshme të lëkurës

Ndalon rënien e flokëve