Vajza katërmuajshe nga Ferizaj që vuan nga një sëmundje e mëlçisë ka nevojë për ndihmë

2017-03-21 në ora 10:57

Roza Memeci, foshnje katërmuajshe nga Ferizaj vuan nga problemet shëndetësore të mëlçisë dhe është diagnostifikuar me sëmundjen e Hepatopatisë.

Nëna e saj Nerimanja ka thënë për Klan Kosova, se Ministria e Shëndetësisë i ka ofruar dokumentacionin e nevojshëm për trajtimin e vajzës së saj jashtë vendit, por që për shkak të disa faturave që duhet të vijnë nga një klinikë gjermane ku do përcillej gjendja e Rozës, ende nuk kanë përfunduar.

Kjo për shkak të një shume të papërballueshme parash, të cilën familja Memeci nuk ka mundësi ta mbulojë për shërimin e vogëlushes.

Nëna e Rozës kërkon ndihmë për shërimin e vajzës së saj jashtë vendit, ku shuma e nevojshme që i duhet për ta shëruar atë arrin vlerën e 200 mijë eurove.

Nerimanja ka treguar se vajza e saj Roza, është e shtrirë në Klinikën e Pediatrisë në Prishtinë që nga 30 janari i këtij viti.

Ajo ka kërkuar nga të gjithë ata që kanë mundësi ta ndihmojnë vajzën e saj të lajmërohen në numrin kontaktues 049 570 232.

17439453_10211026746281328_21913842_n

17410263_10211026745721314_174697019_n

17409788_10211027026968345_1470541381_n-1

17408314_10211027026808341_1290342998_o