Vetëm 2 pika nga ky përbërës dhe të dëgjuarit tuaj do të riaftësohet në 97%

2017-07-25 në ora 14:08

Shumë njerëz sot përballen me probleme të dëgjimit.

Ato mund të shfaqën si rezultat i plakjes, por në vitet e fundit, gjithnjë e më shumë ky problem po është prezent tek njerëzit edhe para plakjes, transmeton Gazeta Shneta.

Mirëpo, një përzierje natyrale e kohëve të fundit po pretendon se është në gjendje të riaftësojë të dëgjuarit në 97% me vetëm 2 pika prej saj.

Ja çfarë ju nevojitet për ta bërë këtë përzierje:

  • 3 karafila hudhre
  • vaj ulliri
  • pikatore
  • pambuk

Përgatitja:

Së pari, juve ju duhet të hiqni lëkurën nga karafili i hudhrës plotësisht. Lajini ato dhe pastaj shtypni ato, në mënyrë që ju të mund të nxjerrni sasinë maksimale të lëngut të mundshëm. Përziejeni këtë lëng hudhre të përfituara me vajin e ullirit dhe vendoseni në pikatore.

Përdorni tre deri në katër pika të këtij vaji për secilin prej veshëve tuaj. Do të ishte më mirë të përdorni një copë pambuku për të mbyllur veshin tuaj, në mënyrë që vaji të mos dalë jashtë./Gazeta Shneta/