Vetëm pak orë pas lindjes, binjaket tentojnë të flasin me njëra tjetrën (Video)

2017-03-21 në ora 17:02

Një video e cila tashmë po bën xhiron e botës, tregon se si dy binjake, vetëm pak orë pas lindjes, po tentojnë të flasin.

Ato kanë krijuar kodin e tyre të komunikimit, ku jo vetëm prindërit dhe mjekët i kanë çuditur.

Dy motrat binjake kanë vetëm pak orë që kanë lindur dhe përpiqen të flasin.

Nuk dihet vendi se ku kanë lindur këto vajza, por shkencëtarët thonë se vetë jeta ka treguar se binjakët, janë të lidhur me një lidhje speciale mes tyre.