Videoja e cila po e tmerron industrinë ushqimore

2017-04-22 në ora 19:48

Ne nuk jemi të vetëdijshëm se produktet me të cilat jemi rrethuar janë shkatërruese për shëndetin tonë.

Organizatorët e ushqimit përfshijnë taktika të pabesueshme për të kapur vëmendjen tonë shkruan Natural Medicine Box, transmeton Gazeta Shneta.

Shkencëtarët që mburren me sheqer po marrin vëmendje të madhe, dhe kjo është në dëm të shëndetit tonë.

600.000 artikuj ushqimorë në botë kanë të shtuar sheqer, shifër kjo e cila del të jetë mjaft shqetësuese për ne, duke e ditur dëmin të cilin mund ta shkaktoj sheqeri në shëndetin tonë

Zakonisht zgjedhja që bëni është rrallë e juaja. Reklamat në të gjithë kokat tuaja dhe psikologjia prapa ngjyrave të produkteve kanë një rol gjigant në zgjedhjen tuaj. Megjithatë, le të shkojmë në marrëveshjen e vërtetë, pikën aktuale të kësaj videoje.