Vogëlushja që lindi me zemrën jashtë gjoksit, shikoni sa e bukur është bërë (Foto)

2017-03-24 në ora 13:37

Tani është 7 vjeçare, por gjithnjë e më e bukur, edhe pse vazhdon të jetoj me shpresën që një ditë do të hyjë në një operacion me sukses e që zemra e saj të futet brenda gjoksit, transmeton Gazeta Shneta.

Virsaviya Borun-Goncharova, vuan nga një sindromë i cili ndodh pesë në një milion njerëz.

Kur ajo lindi, prindërit e saj u përgatitën që do të ndodhte më e keqja, por megjithatë vajza nga Rusia ka sfiduar të gjitha mundësitë e këqija.

Tani ajo do të shkoj edhe në SHBA, ku do të marrë ilaçe për ta ulur presionin e gjakut, e nëse kjo del me sukses, ajo do të futet në një operacion i cili do t’ia ndryshoj jetën.

Vogëlushja është optimiste për çdo gjë që ndodh rreth saj, edhe pse thotë se ka probleme shpeshherë dhe dhimbje, tregon se jeta e saj është e shkëlqyer dhe nuk do të dorëzohet asnjëherë. /Gazeta Shneta/