10 gjërat që ndryshojnë kur të bëheni prindër

2020-10-30 në ora 22:02

Të gjithë iu thonë se të kesh një fëmijë do të ndryshojë jetën tuaj. Sigurisht, do të keni më pak para dhe më tepër përgjegjësi. Por, kur qendra e universit tuaj është fëmija, gjërat e tjera nuk kanë rëndësi.

Ju zbuloni një force të brendshme që nuk e keni kuptuar asnjëherë

Pranoni se kilogramët e fituara gjatë shtatzanisë që nuk largohen nuk do të iu shqetësojnë

Fëmija juaj tani vendos orarin tuaj të ditës

Ju I respektoni dhe I doni prindërit në një mënyrë të re

Çdo dhimbje që fëmija juaj vuan ndihet shumë më keq se sa e jotja

Të premteve nuk e keni problem nëse fleni në ora 9

Zemra juaj lëndohet shumë më lehtë

Ju zbuloni se çfarë domethënie ka një dhëmb I fëmijës tuaj

Ju e shikoni fëmijën tuaj në pasqyrë në vend të vetës.

Ju nuk jeni më të neveritur nga funksionet trupore të foshnjave. Në të vërtetë ju jeni të hipnotizuar nga ata./GazetaShneta/