12 Fotografi që në mënyrë perfekte tregojnë bukurinë e lindjes

2018-02-08 në ora 14:13

Çdo lindje është e ndryshme. Disa marrin orë të panumërta, ndërsa të tjerët ndodhin në pak minuta. Disa janë të buta dhe të lehta, ndërsa të tjerat janë të rënduara nga komplikimet.

Ndërsa çdo lindje është unike, çdo prind mund të lidhet me shumë emocione që vijnë duke u rrëzuar mbi ju, kur takoni të vegjlit tuaj për herë të parë. Për të festuar mrekullinë e lindjes, PWW kërkoi 12 fotografë të lindjes për të ndarë atë që i bën fotot e tyre më të çmuara në një histori që ia vlen të thuhet, transmeton Gazeta Shneta.

1. ‘’Ajo ka flokë’’

2. “Babi më në fund ishte në gjendje të shihte dhe prekte djalin e tij të porsalindur!”

3. “Lindja është jashtëzakonisht emocionale dhe fizike”.

4. ’’Jeta është mrekulli’’

5. “Kjo është fuqizim në mënyrën më të mirë të mundshme”.

6. “Ishte momenti i parë i qetësisë së plotë.”

7. “Kjo tregon forcën e vërtetë që të gjitha nënat kanë.”

8. “Ai e dëshironte këtë moment.”

9. “Unë fillova të qaj, sepse ishte kaq e bukur dhe aq e rrallë”

10. “Ky imazh për mua përfaqëson të ardhmen”.

11. “Hapësira që i bën jehonë fuqisë së lindjes është kaq e shenjtë”.

12. “Është vajzë!”

/ Gazeta Shneta