13 gjëra që nuk i keni ditur për ‘dhimbjet e shpinës’

2017-03-05 në ora 12:11

Ju mund ta mendoni dhimbjen e shpinës si diçka që e përjetojnë prindërit tuaj (ose ndoshta edhe gjyshërit tuaj), por këto dhimbje mund të ju shfaqen shumë më herët në moshë dhe shpeshherë shumë më herët se sa që e keni pritur, transmeton Gazeta Shneta.

Rreth 80% e njerëzve do të kenë dhimbje të pjesës se poshtme të shpinës dhe kjo është e zakonshme nga mosha 30 vjeçare.

Të çuditur?

Më poshtë e keni videon me më shumë informacione të nevojshme për dhimbjet e shpinës. /Gazeta Shneta/