Një grua zbuloi dietën e saj të cilën e quan “mrekulli” (Foto)

2017-03-05 në ora 12:19

Shumica e femrave të cilat nuk janë të kënaqura me trupin e tyre, kërkojnë një dietë e cila do i përshtatej nevojave të tyre.

Kështë ka vepruar edhe një grua emri i së cilës nuk është bërë i ditur dhe ka gjetur këtë dietë të mahnitshme, transmeton Klan Kosova.

“E dija që më duhej të ndryshoja zakonet  e mija të të ngrënit, por problemi im ishte mungesa e kohës”, ka thënë ajo.

Ajo tregon që ishte shumë e angazhuar dhe nuk kishte kohë që të kujdesej për mënyrën se si ushqehej.

Lexoni më poshtë cila është dieta e saj:

Buka 

“Unë e kam zëvendësuar bukën e bardhë dhe tani ha biskota ose bukë të zezë”.

Lëngjet

A Treat 1

“Edhe pse lëngjeve nuk mund t’i shmangem, jam munduar që të zvogëloj sasinë”.

Pijet alkoolike

Image result

“Kur keni ndonjë takim me miqtë ju nuk mund t’i shmangeni pijeve alkoolike. Për këtë arsye në këto raste kam vendosur që të pi verë pasi ajo ka përfitime shëndetësore”.

Mëngjesi

Image result for breakfast

“Mëngjesi është vakti jonë themelor, dhe ju kurrë nuk duhet ta shmangni. Ju duhet të hani mëngjes pasi ju ndihmon që të humbni peshë.