26 lindje u kryen dje në Gjinekologji, ja sa djem e sa vajza

2017-04-19 në ora 08:18

Në klinikën e Gjinekologjisë gjatë ditës së djeshme kanë ardhur në jetë 26 bebe, shkruan Gazeta Shneta.

26 nëna janë gëzuar me 17 djem dhe 9 vajza.

Prej tyre, 9 gra kanë lindur me prerje cezariane, ndërsa 11 janë bërë nëna për herë të parë. /Gazeta Shneta/