Bie bora e parë e prillit në një qytet të Kosovës (Foto)

2017-04-19 në ora 08:11

Instituti Hidrometeorologjik i Kosovës ka paralajmëruar se gjatë kësaj jave temperaturat do të bien ndjeshëm dhe do të arrijnë deri në zero gradë.

Lexues të Gazetës Express kanë dërgtuar fotografi ku shihet se tashmë ka filluar të bie borë në Podujevë

Instituti ka paralajmëruar se vendi ynë do të jetë nën ndikimin e masave të ajrit me presion të ndryshueshëm atmosferik, mirëpo bora sot duket e papritur.