Aktivitete në plazh për gjithë fëmijët

2019-07-09 në ora 12:08

Me këto lojëra dhe aktivitete, udhëtimi i ardhshëm i familjes suaj në bregdet do të jetë kënaqësi.

Vera është stina më e preferuar e fëmijëve , andaj mundohuni që ta bëni më atraktive për ata , me anë të këtyre sugjerimeve , shkruan Parents, përcjell GazetaShneta

-Një ditë në plazh nuk ka nevojë të jetë stresuese ose e shtrenjtë. Me disa aktivitete të lehta dhe furnizime bazë, ju kurrë nuk do të mërziteni.

-Bëni fëmijën tuaj të mbledhin drurë, gurë. Pasi ata ka grumbulluar një sasi, sugjeroni që ata të përdorin imagjinatën e tyre për të krijuar një pamje në rërë.

-Kërkojuni dy fëmijëve të mbajnë një peshë të tendosur dhe t’i sfidoni ata duke hedhur një top  në ajër dhe duke e kapur atë me peshqir. Shihni sa kohë mund ta mbajnë.

-Vizatoni qarqe dhe numra koncentrikë në rërë për të ngritur një lojë.Me ane te  gurëve, ose lodrave të vogla rrethoni  qarqet.

 

-Duke përdorur shkëmbinj, krijoni një orë diellore. Çdo orë, merrni fëmijën tuaj për të vendosur një grumbull gurësh në majë të hijes së shkopit tuaj. Ndërsa dita kalon, hija do të lëvizë në një rreth – ashtu si duart e një ore! /Gazeta Shneta/