Alban Beqiri ka nevojë urgjentisht për ndihmën tuaj (FOTO)

2017-03-05 në ora 08:26

I riu Alban Beqiri është i diagnosifikuar me leukemi akute. Kjo sëmundje duhet të trajtohet në Turqi dhe për këtë i duhen një shumë e madhe e parave, të cilat të cilat familja e tij nuk mund t’i përballojë.

Albani duhet urgjentishtë të merr këtë trajtim.

Të gjithë ju që keni mundësi ta ndihmoni edhe me shuma simbolike, këtë mund ta bëni përmes xhirollogarisë në RAIFFEISEN BANK: 1503050001617159

Po ashtu mund ta ndihmoni edhe duke dërguar SMS në nr 55552 me tekst Alban

SMS kushton 1 euro