Arrat po konsiderohen si droga ilegale

2017-04-19 në ora 13:42

Sipas agjencisë autoritative të ushqimit dhe drogës lidhur me tiraninë (FDA), arrat mund të jenë subjekt i një procesi të shqyrtimit të specializuar të drogës para se të lejohet në treg. Të paktën ky duket të jetë rasti për Diamond Foods, një kompani ushqimore që filloi në vitin 1912 nga një grup i vogël i fermerëve të argjilës së Kalifornisë.

“Ne kemi vërejtur që produkti që e keni vendosur në treg, gjegjësisht arra, përputhen me kushtet e produkteve me përmbajtje droge. zbutjen. Ky produkt ofrohet në kushtet e pa përshtatshme për vetë-diagnozë dhe trajtohen nga individët që nuk janë mjekë.” shkruan Healthy Holistic Living, transmeton Gazeta Shneta.

Arrat njihen për ofrimin e trajtimit të sëmundjeve të ndryshme si reduktimin e të kancereve të caktuara, sëmundjeve të zemrës, ndikimit pozitiv në kolesterolin e mirë dhe disa sëmundje që shfaqen si rezultat i avitaminozës K./Gazeta Shneta/