Baba për herë të dytë? – Këto janë disa prej gjërave që do t’ju ndryshojnë në rritjen e fëmijës së dytë  

2021-12-04 në ora 19:37

Të qenurit baba për herë të parë gërsheton në vete plot emocione të ndryshme e shpesh edhe pasiguri në vete. Mirëpo, të qenurit baba për herë të dytë ju do të jeni më të sigurt dhe të pavarur për t’i plotësuar nevojat e foshnjes suaj pa menduar dy herë.

Fëmija juaj i dytë ka më shumë gjasa të rritet duke pasur liri më shumë, pasi ju i merrni vendimet në mënyrë më të qetë shkruan Belly Belly, transmeton Gazeta Shneta.

Mësoni më shumë në lidhje me komplikimet e shtatzënisë KËTU

Si baba për herë të parë ju do të jeni më të vëmendshëm ndaj çdo lëvizje dhe nevoje të fëmijës suaj të parë.

Ndërkohë, që nga lindja e fëmijës së dytë ju do të ndiheni me të lirë me rritjen e fëmijës së dytë.

Kjo sepse ju keni kaluar të gjitha vështirësitë e prindit me fëmijën tuaj të parë.

Ajo se çfarë mund të cilësohet e vështirë mund të jetë përfshirja e rolit tuaj fizik në rritjen e fëmijëve.

Kjo mund të fillojë që nga shtatzënia, pasi është shumë e vlefshme dhe e rëndësishme për partneren tuaj dhe foshnjen.

Zhvillimi i trurit të fëmijës mund të përmirësohet me angazhimin tuaj, si baba, që nga zhvillimi prenatal./Gazeta Shneta/