Çfarë ka ndodhur dje në Gjinekologji të QKUK-së

2018-07-27 në ora 08:49

Gjatë ditës së djeshme në Klinikën e Gjinekologjisë në QKUK kanë kryer lindjen 22 nëna.

Një prej tyre i është gëzuar ardhjes në jetë të fëmijëve binjakë, shkruan Gazeta Shneta.

Në raportin e klinikës janë shënuar 13 lindje me djem dhe 10 me vajza.

Me operacion cezarian kanë kryer lindjen 11 nëna, ndërsa 6 gra kanë hyrë në sallën e lindjes për herë të parë. /Gazeta Shneta/