‘I dashuri im do më propozoj vetëm nëse do heq dorë nga fëmija im’

2017-08-22 në ora 09:12

Rrëfim nga një nënë.

Është gjithmonë e vështirë të lundrosh botën e takimeve dhe të marrëdhënieve si një nënë e vetme. Marrëdhënia në mes partnerit tuaj të ri si dhe fëmijës tuaj është shumë e rëndësishme.

Por çfarë ndodh nëse i dashuri juaj i ri nuk është i prirur që të dëshirojë fëmijën tuaj në jetën e tij? Mendoj se është e sigurt të thuhet se shumica e nënave do t’u thonin që të dilnin jashtë, por një nënë, e cila shkroi në kolumnen rreth të dashurit me emrin Wendy, ka një qasje tjetër.

Gruaja shpjegon se ajo sheh djalin e saj në fundjavë dhe shton se i dashuri i saj nuk e sheh fare vajzën e tij.

“I dashuri im më propozoi tashmë, por, një muaj pas propozimit, ai dëshiron që unë të heq dorë nga të shoh djalin tim”.

Çuditërisht, kjo kërkesë nuk shkaktoi që gruaja të zemërohej ose të refuzonte, në fakt, i kishte dhënë disa javë për të menduar për këtë, ndërkohë që ai shkonte jashtë shtetit.

“Unë kam menduar të heq dorë nga djali pas martesës, por si duhet t’i përgjigjem prindërve të mi? Nëna ime ka depresion dhe babai im ka kancer. Nuk dua që ata të trishtohen duke e ditur se do të humbin një nip .

“I dashuri im më tha kur filluam takimin që ai nuk mund ta pranonte djalin tim dhe unë nuk di ç’të bëj. Jam gati të heq dorë nga djali pas martesës, por i dashuri im dëshiron që unë ta bëj këtë tani. Dua të jem me të dashurin tim dhe megjithatë nuk mund të duroj që prindërve t’ua shtoj mërzinë. Çfarë të bëj?”

Çfarë mendoni ju? Çfarë i kishit sugjeruar kësaj nëne? Komentoni në faqën tonë./Gazeta Shneta/