Dhjetëra lloje të testeve molekulare bëhen me PCR në Laboratorin VitaLab

2021-10-09 në ora 10:31

Dhjetëra lloje të testeve molekulare realizohen në Laboratorin VitaLab i cili gjendet në dy lokacione, në Prishtinë dhe Podujevë.

Puna profesionale dhe përdorimi i teknologjisë së fundit mundësojnë përpikmërinë e rezultateve të të gjitha llojeve të analizave laboratorike.

Laboratori VitaLab përveç që është i licencuar nga Ministria e Shëndeftësisë për testet RT PCR për Sars-Cov-2, këtë teknologji e përdorë edhe për analiza të tjera.

Intoleranca nga Laktoza, Human Papilloma, Faktorët nga II deri VIII, Fibroza Cistike, janë vetëm disa nga testet që kryhen përmes teknologjisë së PCR-it në VitaLab.

Më poshtë e gjeni listën e plotë të analizave molekulare që kryhen me PCR në këtë laborator.

LOKACIONET

Prishtinë: Rr. Muslim Mulliqi, Ulpiana D-2 Hyrja VI nr. 1, përballë QKUK-së – +383 44 222 842

Podujevë: Rr. 20 Qershori, përballë Spitalit – +383 44 597 035

Molekulare

Artikull i sponsorizuar