Disa aktivitete verore për fëmijët që mund t’i shijoni gjatë gjithë sezonit të verës pa vizituar bregdetin

2020-06-14 në ora 18:29

Përderisa plazha mund të anulohet këtë vit, ka ende shumë gjëra që mund të bëni për t’i mbajtur fëmijët tuaj aktiv dhe të lumtur në shtëpi.

Nëse fëmija juaj pëlqen të luaj sport, të gatuaj, të lexoj, të shikoj filma apo të gjitha më lart, ne kemi rrumbullaksuar mjaft aktivitete të përballueshme veore për të gjitha moshat, transmeton Gazeta Shneta.

Pishinat e vogla për shtëpi

Pishinat janë një mënyrë e lirë dhe argëtuese për fëmijët tuaj. Pishinat janë të përsosura për fëmijët e moshave 2 e lart.

Biçikleta

Një mënyrë për t’i aktivizuar fëmijët tuaj këtë verë është me një biçikletë të mirë. Blini fëmijëve biçikleta duke ua përshtatur me moshën e tyre.

Trampolina

Nëse zotëroni një trampolinë, konsideroni të shtoni këtë gjë argëtues në ditën tuaj.

Volejball

Ky aktivitet argëtues, me katër persona është si një përzierje e katër katrorëve. Është e lehtë për t’u ruajtur dhe mund të rregullohet për të gjitha moshat. /GazetaShneta/