Ditëlindja e parë e bebes suaj, ja si festojnë zakonisht prindërit

2018-06-08 në ora 07:26

Nëse jeni duke planifikuar një mbledhje intime të miqve dhe familjes, festimi i parë i ditëlindjes së fëmijës suaj do të jetë i veçantë – të paktën për ju dhe të rriturit e tjerë dhe fëmijët më të mëdhenj.

1-vjeçari mund të jetë i frikësuar nga të huajt dhe vende të çuditshme ose të reja. Përkundër pëlqimit të foshnjave të tjera, ai nuk do të kuptojë se si të luajë me ta ende. Ai do të kënaqet me vëmendjen individuale dhe do të pëlqente të të bëjë të qeshësh.

Sipas sondazhit tonë prej më shumë se 5,000 prindërve, shuma e shpenzuar për festën e parë të ditëlindjes së foshnjës është më pak se 50 dollarë deri më shumë se 500 dollarë. Një shumicë – 61 për qind – e prindërve shpenzuan 200 dollarë amerikanë ose më pak, 25 për qind kaloi në mes të  200 dollarë amerikanë  dhe $ 500, dhe 11 për qind depozitonin më shumë se 500 dollarë amerikanë.

Fëmija juaj ndoshta do të vazhdojë të marrë një mëngjes në mëngjes dhe pasdite, kur ditëlindja e saj e parë afrohet. Nëse është kështu, është më mirë të planifikoni festën tuaj rreth orëve të hershme nëse është e mundur, transmeton Gazeta Shneta.

Ushqimet e gishtave punojnë mirë për të dy: foshnjat dhe të rriturit, dhe ngrënia e tyre nuk do të ndërpresë luajtjen ose shoqërimin. Disa foshnje mund të kenë mjaft dhëmbë dhe të jenë në gjendje të kafshojnë në ushqim; të tjerët mund të jenë ende pa dhëmbë, kështu që kujdesemi për të dy ekstremet.

Deri tani fëmija juaj do të vlerësojë lodrat që bëjnë zhurmë ose dritë, ose të dyja, kështu që qendrat e veprimtarisë janë një zgjedhje e mirë. Nuk është kurrë shumë herët për të lexuar, dhe librat e bordit me tekst janë argëtim i madh për fëmijën tuaj të prekshëm.

Dhe nëse tashmë keni ngarkesa lodrash, fëmija juaj nuk do të kundërshtojë nëse disa njerëz blejnë rrobat e saj./Gazeta Shneta/