Dr. Besa Ramadani-Krasniqi

Oftalmologji

Optika dhe Ordinanca Oftalmologjike ‘NIL’.

Tel: 044932932

Email:

Social: Facebook

Postimet

Sëmundjet infektive janë çrregullimet të shkaktuar nga mikroorganizmat apo bakteriet. Infeksionet prekin edhe sytë shkruan Gazeta Shneta.  Specialistja e Oftamologjisë, Besa Ramadani, thotë se Conjuctivitet (inflamacion i shtresës së jashtme të pjesës së bardhë të syrit dhe sipërfaqes së brendshme të qepallës), Keratitet (inflamacion në pjesën e përparme të syrit)…

Më shumë

Në Komunën e Lipjanit ka filluar punës institucioni më i ri dhe modern shëndetësor, ‘Family Medical & Laboratory’. Poliklinika bashkë me laboratorin më të avancuar ofrojnë një gamë të gjerë të ekzaminimeve specialistike dhe analizave laboratorike, për të dhënë diagnozë të saktë dhe të shpejtë të probleme shëndetësore. E furnizuar…

Më shumë

Ne kemi dëgjuar se si avokadot ndihmojnë lëkurën tuaj dhe si një dietë mediterane është e mirë për zemrën tuaj. Por, cilat janë ushqimet më të shëndetshme për sytë tuaj? Shkruan: Dr. Besa Ramadani-Krasniqi, specialiste e Oftalmologjisë Në artikullin e sotëm ju sjellim pesë ushqimet më të shëndetshme për sytë…

Më shumë

Kontrollat mjekësore oftalmologjie janë shumë të rëndësishme për t’u siguruar që sytë tuaj janë të shëndetshëm dhe nuk kanë probleme në të pamur dhe mund të ndërhyjnë në performancën tuaj në punë, shkollë, studime, kualitetin e jetës apo edhe potencialisht në sigurinë tuaj. Shkruan: Dr. Besa Ramadani-Krasniqi, specialiste e oftalmologjisë…

Më shumë