E dhimbshme çfarë duhet të bëjë ky fëmijë që të mbetet gjallë (Foto)

2017-04-04 në ora 16:35
Fëmija me emrin Jake Vella është prekur nga një sëmundje hormonale.

Kjo sëmundje e bënë atë që ai të shtojë peshë pavarësisht se çfarë është duke bërë, transmeton lajmi.net.

Doktorët nuk janë të sigurtë se sa jetë ka ky fëmijë, por sa të ketë jetë ai duhet të bëjë stërvitje të forta dhe të konkurojë në triathlonë, pasi vetëm në këtë mënyrë ai mbetet gjalë.

Personat me këtë sëmundje nuk jetojnë mbi moshën 20 vjeç.