E gjuan nënën e tij me vezë çdo ditë, por askush nuk e di qëllimin (Video)

2017-04-25 në ora 08:05

Video e cila për një kohë shumë të shkurtër ndezi rrjetet sociale dhe bëri mijëra njerëz të qeshin me lot, tregon për një “ves” të keq të djaloshit në lidhje me nënën e tij, që për 1 vit rresht që i gjuan vezët, ajo nuk dështon t’i kap shumë shpejt.

Kjo ndodh çdo ditë mes tyre dhe reagimi i nënës për shumë njerëz është më se qesharak edhe pse janë vërtetë momente adrenaline.