E mrekullueshme: Gruaja lindi në koma, takon fëmijën e vet pas 3 muajsh

2017-05-21 në ora 20:08

Një oficere policie argjentinase, foshnja e të cilës lindi ndërsa ishte në koma u zgjua dhe mbajti fëmijën e saj tre muajsh për herë të parë.

Familja e saj po e quan mrekulli, sipas Fox News.