Është vetëm 5 vjeç, ka përjetuar periodat e para ndërsa tani edhe në menopauzë

2017-11-04 në ora 08:12

Arritja tek puberteti mund të jetë diçka jo normale dhe madje konfuze sidomos për vajzat që shkojnë në shkollë të mesme, por kjo vajzë e quajtur Emily McAuliffe ka përvojë krejtësisht tjetër.

Ajo ka tani vetëm pesë vjec ndërkohë që ka i ka pasur ciklin menstrual të parin, dhe kjo për prindërit e saj Tam dhe Mat kjo nënkupton se ajo po zhvillohet para kohe.

“Gjëja që na then më shumë zemrën është se ajo është vetëm 5 vjeçare dhe ajo nuk ka mundësi të veprojë sipas vjetëve që ka”, thotë Mat në emisionin “The Project’’ të mërkurën mbrëma, transmeton Gazeta Shneta.

Familja e Emilyt ka filluar sidoqoftë një trajtim mjekësor për t’ia sjellur menopauzën tek ajo dhe krejt kjo kushton rreth 1455 dollarë australian.

Ndërsa për fund prindërit e vajzës shprehen që kanë shpresë që vajza e tyre do të ketë mundësi të rritet sipas moshës që ka dhe jo para kohe./Gazeta Shneta/