Familja Fazliu kërkon ndihmë për djalin e tyre (Video)

2017-03-14 në ora 07:36

Një i ri nga Podujeva, për shkak të problemeve me shëndetin mendor dhe sjelljeve jo të mira, është larguar nga shkolla.

Edhe pse është 19 vjeç, ai nuk di ende as shkrim e as lexim, njofton Klan Kosova.

Familja e tij, që jeton në kushte jo fort të mira ekonomike, kërkoi ndihmë nga institucionet por atë nuk e gjeti.